Fra feit til...

Ah, disse kiloene. Synes i bunn og grunn at det har vært et mas hele livet. Har egentlig aldri følt meg komfortabel med kroppen min før jeg møtte min kjære, og vi ble samboere. Da begynte jeg vel også å bry meg litt mindre. Stakkars mann... hehe. Men disse ekstrakiloene har vel egentlig bestandig forfulgt meg, uten at jeg har gjort så mye med dem. Liker å fortelle meg selv at jeg har prøvd, mens jeg innerst inne vet at jeg egentlig ikke har det. 

Første gang jeg virkelig begynte å bry meg var i 2014 da jeg ble gravid, og begynte å gå til svangerskapskontroller hos jordmor - og på disse svangerskapskontrollene var det jo såklart veiing. Jeg syntes faktisk det var så ubehagelig, at jeg gjorde avtale med jordmor at jeg skulle veie meg hjemme om morgenen, og selv føre opp vekta på helsekortet. Mest med tanke på at kanskje min kjære ønsket å være med på svangerskapskontrollen, og jeg ønsket ikke at han skulle vite at jeg veide 115 kg - dette før jeg ble gravid. Her snakker vi a-ha-opplevelse ut av dimensjoner, altså. Jeg trodde ikke jeg veide noe 3-sifret. Aldri i livet. Snakk om slag i trynet, altså. 

Dette slo ikke fødselen, da jordmora på sykehuset kom inn med vekta og skulle ha meg til å veie meg mens både jeg og min kjære satt ved siden av hverandre. Over 130 kg! Så kom lillemor ut, og jeg gikk ned til 112 kg. Idag er jeg oppe på rundt 122 kg igjen. Så forleden dag bestemte jeg meg: nok er nok. Dette går faktisk ikke lenger. Vekta går bare oppover, og det er på tide å gjøre noen store tiltak. 

Fikk høre om EURODIET, og valgte å kontakte dem for å høre litt om pris, hva det går ut på, etc. Etter en god samtale med min ernæringsfysiolog, bestemte jeg meg for å trå til. Har opprettet denne bloggen nå også, for å motivere meg selv, og for å kunne gå tilbake i ettertid å se hvor langt jeg egentlig har kommet meg. Tenker å sette meg noen delmål, ta før-og-etter-bilder (muligens underveis også). Skrive vekt, BMI etc. Kanskje klarer jeg å motivere noen andre i samme slengen! Jo flere vi er sammen... tralalalalala :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Feit-til-fit

Feit-til-fit

25, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits